Hvem er vi?!

Werner

Marcus

Firmaet som senere kom til at hedde WM Machines har sin start i 2014, hvor Werner Schuhmacher overtager forhandling og agentur på Tornos maskiner i Danmark. Werner har mere end 45års erfaring på området og har serviceret maskiner som Tornos, Schaublin, Colchester, FMB og Gildermeister i mere end 30 år.

I 2018 overtager Werner forhandlingen af velkendte Schaublin i Danmark og har senere også fået resten af scandinavien med.

Werner er uddannet maskinarbejder og har sidenhen arbejdet for Danfoss som opstiller og reparatør. Herefter er han startet på at servicere såvel manuelle som CNC styrede drejebænke og en at de goto personer inden for industrien.

I 2019 begynder Werner’s søn Marcus Refsgaard-Schuhmacher som salgs overhoved og bliver kørt i stilling til at overtage virksomheden. Marcus kommer med en baggrund som Elektriker og flymekaniker, han har i en kortere periode arbejdet med service på Tornos maskiner og kender til den form for spåntagende bearbejdning.

Marcus er uddannet industri elektriker og er senere uddannet som flymekaniker i forsvaret hvor han har haft sine gange i mere end 10 år. Ligeledes har han arbejdet med service på porte i en del år hvilket har givet den knowhow det skal til for at yde en service ud over det særvanlige.

Til sammen er Werner og Marcus WM Machines, her siger vi ikke nej til en udfordring og ærlighed kommer først! for vi ved at en åben og ærlig dialog er vejen til succes!