Hvilke brancher bevæger vi os i?

Hos WM Machines levere vi komplette løsninger indenfor spåntagende bearbejdning.

Spåntagning

Spåntagning er udtryk for en mekanisk bearbejdningsproces, som fjerner materiale fra et emne ved hjælp af skærende værktøjer.

Industriel spåntagning har udviklet sig markant, fra at brug af simple værktøjsmaskiner til CNC-drejemasikner og fuldautomatiske, computerstyrede bearbejdningscentre. Eksempler på spåntagende bearbejdningsprocesser er boring, drejning og fræsning.

CNC

CNC (Computer Numerical Control) referer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede og komplekse dele i metal og andet materiale. Computeren styrer opskæring og formning af materialet ved hjælp af f.eks. CAD-CAM programmering, som er en proces hvor computeren konverterer en tegning til tal, eller ved ISO programmering som foregår ved direkte indtastning af koordinater i programmet.

Langdrejning

Langdrejemaskinen er udviklet til produktion af små komplekse præcisionsdele, samt lange emner med små diametre. Til forskel fra andre typer drejemaskiner, gælder det ved langdrejning, at råmaterialet bevæger sig langs Z aksen, mens værktøjet er stationært. Ved andre typer drejemaskiner er råmaterialet stationært mens værktøjerne bevæger sig.